Katarína Fiala Janigová

Aktivně se věnuje psaní a dramatické tvorbě. Její původní poezie dostala prostor v několika periodikách (mj. časopis Dotyky ročník 98). V roce 2005 vyšla v nakladatelství Bertoni kniha abstraktních fotografií Barbory Kuklíkové a jejích lyrických textů „Ja Anastázia“. Svou tvorbu pod odborným vedením režiséra Machoně prezentuje i na scéně v rámci festivalů poezie nebo pravidelných pořadů (např. literární kavárna Obratník). Absolvovala dvouletou soukromou divadelní školu v Duchcově a v období 2000-2006 byla členkou divadelných spolků Lucerna (režisér Akram Staněk), Pod úrovní (Miloslav Machoň), a experimentálního souboru DesET (Kateřina Kroupová).

Divadlu více zaměřenému na děti se věnuje v posledních letech. Vedle hraní píše vlastní scénáře, vytváří kostýmy a kulisy pro divadlo Na houpačkách. Několikrát do roka organizuje dětské zábavné odpoledne v Liboci.

 

 

tana foto

Taťána Šárovcová

Učitelka se zaměřením na ekonomii, toho času působící na OA a VOŠE v Praze. Od roku 1994 členka amatérského souboru Divadlo duší spřízněných. Herečka a spoluautorka scénářů divadla Na houpačkách.

 

 

pf foto

Luboš Pavel

Luboš Pavel vystudoval katedru autorské tvorby a pedagogiky na DAMU a dlouhodobě se věnuje psaní pohádek a divadelním představením pro děti.

 

 

pf foto

PF

Aka Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Dokumentuje na webu činnost divadla, sleduje širší scénu a plní kalendář všelijakými tipy. Autor příležitostných kulturních glos a tvůrce videa pod značkou IntroLab.

Copyright (C) 2012 IntroLab by Stormfield